perjantai 25. lokakuuta 2013

Bryja!

Huomio bokseja tarvitsevat! Hämeenlinnan Kodin Terrassa Atlas 10 on nyt 10 €, Atlas 20 on 15 €! Kympeissä vaan punamustia, kakskymppisissä sinivalkolkosia ja mustavalkosia. Jos jotakuta kiinnostaa halpa boksi, pistäkee viestiä säpöön (hhanski at wippies.fi), kuskaus onnistuu seuraavasti: Humppila 26.10, Turku 09.11, Lemmikkimessut 23.-24.11.

Tässä niitä parempia kuvia uudesta tyttösestä, joka nimettiin Bryjaksi. Bryja on islantia ja tarkoitta peikkotytön nimeä. Taustana sama vanha pöytä ja talonseinä... Onneks saan kohta lampaantaljan (vinkvink Ikeasta 20 €, ei o iso, mut jos ei oo isoja pupuja / photoshop sujuu nii käy)

Huomenna taitaa alkaa kanilan tavaroiden keruu yhteen, sillä muutto uuteen kanilaan tapahtuu erittäin hyvin todennäköisesti sunnuntaina! Mulla on jo jäätävät joulukoristesuunnitelmatkin ulko- ja sisäpuolelle :) Nyt pitäis olla jo nukkumassa, huomenna alkaa Humppilan näyttelyyn valmistautuminen ainakin boksien ja matkapullojen pesulla.

4 kommenttia:

Pupuninja kirjoitti...

Hitsit, kun olisin tän huomannut ennen noita näyttelyitä! Boksia oliin kaipaillut :/

Hanski kirjoitti...

Ootko Turkuun / Lemmikkimessuille tulossa? Pystyn sinnekkin tuomaan :)

Pupuninja kirjoitti...

Lemmikkimessuille luultavasti hyppäämään, pitää vielä varmistaa :) pitääkö muuten estekisoissakin kaneilla olla omat boksit ja numeroinnit? Vai voiko samassa boksissa olla?

Hanski kirjoitti...

Kanit saa olla samassa boksissa ja numerointia ei tarvitse laittaa boksin päälle , omistaja itse huolehtii että on oikea kani oikeaan aikaa radalla :)