lauantai 2. marraskuuta 2013

Humppilan näyttely + arvonta suoritettu

Arvonta suoritettiin tänään, ja voittajalle on ilmoitettu sähköpostilla. Onnea! :)

26.10 oltiin Humppilassa näyttelyssä, ja oli oikein mukava näyttelypäivä. Paikkakin oli tosi hyvä, iso ja kauppa ihan vieressä, eikä ollut vaikea löytää perille. Mukana oli tosiaan Diary of a Deadman (yksi viime kesänä syntyneistä holskipojista, muutti Humppilasta uuteen kotiin), Bisse, Justus, Lydia ja Kauhu. Pisteitä saatiin seuraavasti:

Insomniac's Diary of a Deadman 95p + baby urosten lkv1 + lahjoituspalkinto "unelmauros"
Bisse 93p + lahjoituspalkinto "päivän hörökorva"
Justus 93,5 + lahjoituspalkinto "päivän mahtavimmat viikset"
Kauhu 94p + baby naarasten lkv2 "päivän säihkysilmä"
Lydia 94,5p + baby naarasten lkv1

Aika hyvin meni siis :) Lkv1-palkintojen mukana saatiin kaksi pussia Rapunzel KaniMixiä. Hörökorva-Bisse sai pussillisen Rabbit Royalea, Justus herkkuheinää ja Kauhu kuivattuja voikukkia, nämä palkinnot lahjoitti Mustikkametsän kanila. Unelmauros-palkinto oli joku Versele-Lagan pellettipussi, jonka lahjoitti Vihervaaran kanila. Rabbit Royale menee Bissen mukana Hennalle, Rapunzelit ja Versele-Lagat menee pupuille pelkkänä herkkuina. Varsinkin kun Rapunzelin KaniMixissä on lehmänrehua. Itse en suosi lehmänrehuja, sillä ne ovat yleensä ohrapohjaisia ja ohra on hitaasti sulavaa.

Seuraavana vuorossa onkin Turun näyttely 09.11! Ulkomuotoon ilmoitin Paten (yksi viime kesän holskipojista) ja Justuksen, lemmikkiluokkaan Justuksen, Viljamin, Lydian ja Kauhun. Jälki-ilmolla tekisi mieli ilmoa Allu taikka Rumpali, mutta Jonnan autoon pitäisi mahduttaa viisi ihmistä ja näin nopeasti laskettuna noin 15 boksia. Ilmeisesti näin ainakin yritetään lauantaiaamuna tehdä, mutta jos ei saada mahtumaan, niin B-suunnitelmana on laittaa puolet meikäläisen autoon ja sitten ajellaan peräkanaa Turkua kohti. Mutta mahtuu ku mahutetaan!

Turun näyttelystä Bisse lähtee takaisin kotiin, mutta onneksi poitsua pääsee näkemään näyttelyissä! :) Seuraavaksi pitäisi alkaa miettimään mitkä kaikki pupuset lähtevät Helsinkiin Lemmikkimessuille mukaan, viimeinen ilmopäivä kun on ensi viikon perjantaina eli 08.11. Tästä tuli vähän tälläinen höpöttelypostaus ilman kuvia, mutta toivottavasti tykkäätte.

1 kommentti:

Tuuli T kirjoitti...

Käy kattoo mun blogi ??!!
Osote: ricojaraksu.blogspot.com