perjantai 18. maaliskuuta 2011

welcome stranger!

Tervetuloa! Näin ensimmäisessä postauksessa ajattelin heti esitellä itseni ja pienen gangsterilaumani (:


Olen 16-vuotias tyttö ja omistan neljä kania sekä kolme gerbiiliä joista gangsterilaumani koostuu. Harrastan ratsastusta (tai lähinnä tallin siivoamista), valokuvausta ja kanien kanssa kanihyppyä ja näyttelyitä, joissa käyn kanien kanssa melko ahkerasti aina kun on mahdollisuus. Meikäläisestä ei tarvitse tämän enempää höpöttää, siirrytäämpä noihin gangstereihin.


Rumpali on ensimmäinen kanini, joka oikeastaan hankittiin tavallaan pikkusiskolleni, mutta vastuu neidistä on siirtynyt meikälle. Tyttö on hankittu kaverini vahinkopoikueesta keväällä 2009. Rumpali on risteytystyttö, jossa on hermeliiniä ja leijonaharjasta. Rumpalin väri on sinisiamsoopeli. Parhaimmillaan tämä tyttö on saanut näyttelyistä 91/100. Tämä neiti on perusluonteeltaan kiltti, mutta osaa se kiukutellakkin (mm. silloin kun leikataan kynsiä) ja ruokaa Rumpali osaa arvostaa. Hypätessä sillä on hieman vaihteleva mielenlaatu, joskus hypätään tosi hyvin, joskus tosi huonosti. 


Herkko hankittiin Rumpalin kaveriksi huhtikuussa 2010. Tullessaan meille Herkko oli vielä leikkaamaton uros, mutta kävin leikkauttamassa sen melkein heti ja totutus Rumpaliin alkoi. Molemmat hyväksyivät toisensa ja nyt ne asuvat samassa häkissä. Herkko on hollantilainen ja väriltään madagaskar-japanilainen. Parhaimmillaan Herkko on saanut näyttelyistä 92/100. Herkko on äärimmäisen perso ruualle, ja heti kun se kuulee ruoan kahisevan kupissa se säntää niin lähelle ääntä kuin pääsee. Herkko osaa olla ihana ja rasittava. Jos se on ihana, se on utelias ja tulee viereen ja lösähtää siihen. Jos se on rasittavalla päällä, se sinkoilee sinne sun tänne eikä anna kiinni. Herkko on (melkein) aina valmis hyppimään ja se tekee sen mielellään. Erityisesti silloin jos luvassa on jokin palkkio. Herkko on aika häijy muille kaneille (paitsi tietysti Rumpalille) ja karvat kyllä pöllyää jos tarpeeksi lähelle pääsee.
Viljami on kolmas kanini, joka tuli meille 6.3 tavallaan luvatta. Viljami on kyllä sulattanut äidin sydämen suloisella olemuksellaan, eli eiköhän se meille jää ;) Tämä poika on nuori isabella viittakuvioinen kääpiöluppa, äääääääärettömän utelias, eikä ollenkaan arka. Viljami hengailee Allun kanssa samassa häkissä.Allu on neljäs kanini, vielä pieni hermeliinipoika, väriltään musta otter. Allu tuli meille 13.3. eli on ollut nyt meillä neljä päivää. Allu on utelias, mutta vielä hieman arka. Toistaiseksi Allu ei oikein tykkää nostelemisesta, mutta kyllä se siitä kun vähän opetellaan :) 


Gerbiilipojat Nestori, Eemeli ja Valtteri tulivat vuoden 2009 syksyllä tavallaan edellisen gerbiilini kaveriksi, joka oli jäänyt yksin. Jostakin syystä pojat eivät aiempaa gerbiiliä hyväksyneet, vaan saivat sitten jäädä omaan kolmioonsa ja aiemmalla gerbiilille ostettiin uusi terra. Pojat ovat kaikki tosi vilkkaita ja uteliaita, Eemeli on ehkä kaikista vilkkain. Jos pojille antaa jokaiselle yhden vessapaperirullan ja tulee vartin päästä takaisin, hylsyistä ei ole mitään jäljellä :D


Ahkera kirjoittelu ei ole ihan se mun juttu, mutta katsotaan että kuinka addiktoitunut bloggaaja musta kehittyy :) Toivottavasti viihdyt blogissani!

3 kommenttia:

Misha. kirjoitti...

Aaaww, Viljami<3 *kääpiöluppavauvakuume*

Kanimaiset Väriläiskät kirjoitti...

Suloisia kanituksia! :)

Hanski kirjoitti...

kiitosta ^^