sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Allun eka uml + jotakin muuta

Tää tulee nyt vähän myöhässä kun näyttely oli 29.11 :D Laiska bloggaaja... Poitsulla meni oikein hienosti ottaen huomioon että kyseessä on Allu, pienempänähän tää näytti lähinnä kääpiöjänis x hermeliiniltä.

Paino 5/5
Rotuleima ja esiintyminen 18/20 kapea pää, pitkät korvat
Ruuminmuoto 18/20 kantikas
Karvan tiheys 9/10
Karvan laatu 9/10
Väri 9/10
kuviointi 18/20 puutteellinen: mm. silmärenkaat
Yhteensä: 91
Tuomari: Marika Koivunen

Oikein tyytyväinen olen poitsuun :) Itse en päässyt näyttelyyn paikan päälle sattuneestä syystä (joka kerrotaan hieman alempana), mutta ilmeisesti oli hyvin käyttäytynyt. Ens vuoden puolella olisi tarkoitus käydä vielä ainakin yhdessä ulkomuotoluokassa, GG:seen piti mennä mutta ilmot meni ohi. Lemmikkimessuille ollaan kuitenkin menossa, Herkko ja Viljami menee sunnuntaille hyppimään helppoon suoraa, saa nähdä miten käy!

Ollaan saatu paapan kanssa rakennettua mulle autotalliin oma kanila, jonne kanit on jo itseasisassa muuttanutkin :) Kuvia tulee myöhemmin kun saan otettua. Kanilaan mahtuu yhdelle seinälle riviin kaksi häkkiä ja päällekkäin neljä. Lämpötilan pidän n. 18 asteessa 1000 wattisella pienellä patterilla ja hyvin on lämpö pysynyt sisällä.

Elikkä en päässyt näyttelyyn paikalle, koska tallille tuli uusi hevonen jota meikäläisen piti olla vastaanottamassa. Tämä heponen on tavallaan puoliksi mun oma, koska omistajat käy töissä Helsingissä ja hoitaa hevostaan vain viikonloppuisin. Mun hommana on liikuttaa ja hoitaa hevosta arkisin. Hevonen on 12-vuotias lämppäriruuna, tuollanen lutunen ravurinraato ja kantaa nimeä Hawaiian Eclipse eli Hava. Poika on ravurinurallaan juossut yli 82 000 euroa, mutta ura loppui ilmeisesti jalkavammaan. Toistaiseksi sillä on hakusessa liinassa kulkeminen ja pohjeavut mutta kyllä se tästä :) Käytävällä seisoo nätisti ja kaviot nousee omin avuin. Katsotaan mihin tässä vielä päädytään karvaformulan kanssa x)

Ei kommentteja: