lauantai 11. helmikuuta 2012

Ruotsin LU 3.-5.2.

Käväistiin Jonnan ja Sanni S.n kanssa Ruotsin LU:ssa hakemassa muutama kani ja meikäläisen matkaan tarttuikin alkuperäisen neljän sijasta kuusi kania :D LU järjestettiin siis Norrköpingissä Stadium-areenalla. Näyttelyhalli oli... noh, todella iso ja näyttelyyn ilmoitettuja kaneja olikin melkein 1600. Näyttelypaikalta löytyi myös muutama koju, josta tulikiin ostettua vähän sitä sun tätä, mm. uusia ruokakuppeja ja päältätäytettäviä juomapulloja.

Karismas Kaori


Picasso

Alkuperäisen suunnitelman mukaan mulle piti saapua kolme luonnonkeltaista ja yksi ruskea hollantilainen, mutta nappasin mukaani myös kaksi mustaa! (hups....) Kotiin saapuneiden kanien tiedot löytyvät kotisivuilta. Kirjoittelen mahdollisimman pian uusienkin kanien kuulumisia :) Näillä näkymin oon ilmoittamassa kaikki kanit JV:seen, jos karva sallii :D Tällä hetkellä kaikki tuontikanit asustavat huoneessani ja ovat karanteenissa maaliskuun alkuun asti.

Meijhas Sófia

She Took My Liquor

Ensimmäisen poikueen on tarkoitus tulla yhdistelmästä She Took My Liquor x Kolartorpets Chili eli väriltään musta. Astutus tapahtuu JV:n jälkeen mikäli molemmat pääsevät sinne näytille, ja poikaset syntyvät huhti-toukokuun vaihteessa. She Took My Liquor eli Lily on saanut Ruotsissa pisteet 94,5 ja 91,5, Kolartorpets Chili on saanut Ruotsissa pisteet 91 ja 94.

Delusional Angel

Kolartorpets Chili
Sitten vielä kuvapläjäys itse näyttelypaikalta!

holskipusu :3
pienihopea

saksanjättischek
pieni japanilainen, uusi rotu suomesta! nää oli oikein suloisia :)

Ruotsin estekanit on hieman eri tasoa kuin Suomen...


... ja niin on palkinnotkin!

Ensi kesän Ruotsinreissua odotellessa!

Ei kommentteja: