lauantai 24. marraskuuta 2012

Lemmikkimessut & Paimion pet-näyttely

Lemmikkimessuista on jo aikaa, mut vihdoin saan aikaiseksi postata siitäkin kun sain nyt kuviakin sieltä. Elikkä oltiin Lemmikkimessuilla esittelemässä uutta Suomen Lemmikkikanit -yhdistystä, jonka ständillä vietinkin melkein koko messujen ajan. LeKan ständillä oli rotuesittelyjä ja useampi paijauspupu, messuyleisölle kerrottiin uudesta yhdistyksestä ja ständillä olikin mahdollisuus liittyä jäseneksi. Meikäläisten kaneista mukana oli Junnu, joka edusti molempina päivinä omaa rotuaan ja työskenteli hienosti paijauspupuna. Ihmisiä kävi välillä niin monta kerrallaan että piti olla 3-4 paijauspupua eri puolilla ständiä että kaikki pääsivät varmasti silittelemään :D

Suomen Lemmikkikanien ständi (c) Jonna Salonen

Junnu edustaa...
Tänä viikonloppuna tuli siis käytyä Kaniininkasvattajien pikkujoulunäyttelyissä Paimiossa, johon olin ilmottanut Allun, Herkon ja Evelynin, sekä Awan, jonka Jonna ilmosi, koska tytsy on meidän yhteisomistuksessa. Pisteitä kanit saivat seuraavasti:

Awa 93p
Herkko 93p
Evelyn 94p + kuma käsiteltävyydestä + assarin suosikki
Allu 94,5p

Tuli taas vietettyä hauska päivä ihanien ihmisten seurassa :) Seuraava näyttely onkin vasta tammikuussa, jolloin on Kaniininkasvattajien ulkomuoto ja Lemmikkikanien pet. Siihen asti kanit saavat viettää ns. talvilomaa. Sitä ennen käymme kuitenkin taas pitämässä kanipäivän Forssan Epelit-eläinkaupassa Prismassa jossa Suomen Lemmikkikanit -yhdistys on myös esittäytymässsä!

Ei kommentteja: