lauantai 17. elokuuta 2013

kuulumisia

Kakaroiden 6 & 7 vk kuvia en jaksanut ottaa, sillä laiskuus. Pienokaisilla menee oikein hyvin, ne on erotettu emoistaan ja elelevät nyt kaiki yhdeksän yhdessä isossa häkissä. Muutenkin kanilan elämä jatkuu samaa rataa, Herkko vihaa siivouslapiota, Viljami karkaa häkistään heti kun on mahdollisuus ja karvaansa vaihtavien lukumäärä sen kuin kasvaa.

Heinä katoaa parempiin suihin nopeammin kuin voisi kuvitella ja olen tullut siihen tulokseen että tartten vähintään 100 litran saavin ruokasekotukselle, 10 litran ämpäri ei tosiaankaan riitä (varsinkaan kun poikaset vetävät sitä jäätäviä määriä). Muutto ja uuden kanilan osto on ihan lähellä ja saan vihdoin kauan himoitsemani häkkihyllyt!

Tänään käytiin pyörähtämässä Pirkanmaan Nakertajien 25-vuotisjuhlanäyttelyssä, mukana oli sininen kluppalapsi Never Trust The Hazel Eyed (joka muuten etsii sijoituskotia!), Allu-hermeliini sekä ruskea holskipoika Otto. Never Trust The Hazel Eyes sai 90,5p, Allu 91p ja Otto 94,5p + kuma + lkv1 + ppk3! Kluppapojan ja Allun pisteet oli arvattavissa, sillä kluppapoju kaipaisi lisää massaa ja Allulla on maailmankaikkeuden karmein karvanlähtö. Oton pisteistä olin aika yllättynyt!

Koulu, viimeiset kaksi yo-koetta ja LeKan Turun näyttelyn järkkääminen painaa päälle joten blogissakin on hieman hiljaiseloa (ellen innostu bloggaamaan pakoillessani lukemisurakkaa)

Ei kommentteja: