torstai 19. syyskuuta 2013

Myytävänä!Myydään 25.06 syntynyt musta hollantilaisuros, luovutus heti. Kuvioltaan on uml-tasoinen, oikein seurallinen ja rohkea poitsu. Käsittely ja kynsienleikkuu sujuu ongelmitta.


Myydään 25.06 syntynyt musta hollantilaisuros, luovutus heti. Kuvioltaan on uml-tasoinen, oikein seurallinen ja rohkea poitsu. Käsittely ja kynsienleikkuu sujuu ongelmitta.


Myydään 25.06 syntynyt musta hollantilaisuros, luovutus heti. Kuvioltaan on lemmikkitasoinen, veljiänsä hitusen ujompi, mutta alkujännityksen jälkeen erittäin sosiaalinen ja ihana. Tottunut käsittelyyn ja kynsienleikkuu sujuu.

  
Myydään 18.04 syntynyt sininen kääpiöluppauros Never Trust The Hazel Eyed. Käsiteltävyys täysi kymppi, antaa väännellä miten vain, muutenkin seurallinen ja rohkea. Opetettu valjaisiin.

  
Myydään lemmikkikotiin 03.10.2011 (2-vuotias) syntynyt ruskea hollantilaisnaaras Delusional Angel "Evelyn". Sosiaalinen ja huomiota kerjäävä tyttö, jolle käsittely on tuttua hommaa ja hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta. Tullut minulle Ruotsista 4 kk ikäisenä. 

Kaikki kanit maksavat 70 euroa, asustavat Hämeenlinnassa. Kaikki saavat mukaansa sukutaulun, tuttua ruokaa ja minun tukeni kanin loppuelämän ajaksi. Yhteydenotot sähköpostiin hhanski at wippies.fi 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miks myyt Evelynin?

Hanski kirjoitti...

Koska se ei ole tehnyt useasta yrityksestä huolimatta poikasia, ja nyt se on jo liian vanha tekemään niitä. Tämän lisäksi sen suvussa on ehkä perinnöllisiä sairauksia. Siitä saa kuitenkin oikein hyvän lemmikkikanin :)

Omituiset otukset kirjoitti...

Omituiset otukset on blogilistaus kaikille eläimistä kertoville aktiivisille blogeille.

Kävijöillä on mahdollisuus antaa palaute toimintojen avulla blogeihin ja näin voit saada helposti palautetta sivuillesi tekemättä itse mitään.

Lähes 100 bloggaajaa ei voi olla väärässä.

Tuuli T kirjoitti...

Haluasitko ruveta lukemaan blogiani osoite: ricojaraksu.blogspot.com