keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tavoitteet vuodelle 2014

Massan mukana mennään! Tarkastellaan viime vuoden tavoitteet ja muistellaan vuotta 2013

Tavoitteet vuodelle 2013

- Useampi terve poikue niin luonnonkeltaisena, ruskeana kuin mustanakin ja sijoitusluppatytöistä viittakuvioisia lapsia.
- Hyviä näyttelytuloksia jokaiselle kanille niin ulkomuodosta kuin petistäkin.
- Onnistunut Tanskan reissu ja sieltä useampi hieno kani mukaan.
- Estehypyn elvyttäminen Herkon osalta ja pariin kisaankin osallistuminen. Mahdollisesti muiden kanien kanssa harrastetaan hyppelyä.
- Omien kasvattien kotiin jättäminen.
- Kanit pysyvät mahdollisimman terveinä.
- Allun ja Viljamin kastrointi ja molemmille tyttökavereihin totuttaminen.

Nämä on tavoitteet on asetettu 29.12.2012, ja alleviivatut toteutuivat. Mitä kaikkea vuosi 2013 pitikään sisällään?

Tammikuussa ei tapahtunut sen ihmeellisempiä asioita.

Helmikuussa Rumpali täytti neljä, pidin Jonnan kanssa kanipäivän Hämeenlinnan Musti & Mirrissä, kävin Jonnan ja Janinan kanssa Tanskan LU:ssa josta hain Amoksen, Justuksen, Mirielin ja Oton.

Maaliskuussa pidin Jonnan kanssa Forssan Musti & Mirrissä leikkimielisen kaninäyttelyn, Kaori synnytti neljä poikasta, joista kaikki menehtyivät ja järjestin LeKan näyttelyn Rengossa.

Huhtikuussa kluppakasvattini Never Retreat synnytti neljä poikasta, yhden sinisen, yhden sinisen vk:n ja kaksi mustaa. Näistä toinen musta menehtyi n. kahden viikon ikäisenä.

Toukokuussa Miriel synnytti seitsemän poikasta, mutta menehtyi itse synnytyksen jälkeen. Kaksi poikasta löytyi kuolleena ja loput viisi lopetetiin varaemon puuttuessa. Muutama holski käväisi kaverin avustuksella KK:n ulkomuodossa Tuurissa.

Kesäkuussa Kaori synnytti viisi poikasta, joista kolme jäi eloon ja Lily synnytti kuusi poikasta.

Heinäkuussa Never Retreatin sininen vk poikanen, Never Enough kuoli tuntemattomasta syystä, mutta Kaorin ja Lilyn poikaset ihastutti koko perhettä suloisuudellaan.

Elokuussa käytiin PiNan 25-vuotis juhlanäyttelyssä ja järjestin LeKan Turun Messujen näyttelyt.

Syyskuussa kasvattini Ghost Division palasi kotiin.

Lokakuussa kasvattini I'm What's Left eli Bisse tuli hoitoon Hennan lähtiessä lomalle, Allu ja Viljami kastroitiin, Norjasta saapui naarasvahvistus, musta holskityttö Bryja, sain kasvattajanimen, kävin Lauran ja Jonnan kanssa pitämässä Pekan Akvaariossa kanipäivän, käytiin Humppilassa LeKan näyttelyssä ja muutettiin uuteen kanilaan.

Marraskuussa käytiin Turussä LeKan ja KK:n näyttelyssä ja oltiin Lemmikkimessuilla LeKan näyttelyssä

Joulukuussa vietettiin lähinnä rauhallista kotielämää.

Kanit pysyivät terveinä lukuunottamatta Allun kastroinnin jälkeistä kivespussien tulehdusta ja sitä että koko vuoden aikana kuoli vähän liikaa poikasia. Poikueita ei syntynyt niin montaa kuin olisin toivonut. Lista näyttää pieneltä verrattuna siihen, kuinka paljon oikeasti tapahtui.

Tavoitteet vuodelle 2014 ovat hienot kasvatit, terveenä pysyvät kanit ja paljon hauskoja näyttelyitä! Tämän enempää en jaksa tavoitteeksi laittaa, sillä tämän vuoden omat suunnitelmat on vielä vähän hakusessa, kun pitäisi hakea uuteen kouluun opiskelemaan ja todennäköisesti muuttaa pois kotoa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko sulle tulossa lähiaikoina holskipoikueita?

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mietin:)?↑

Hanski kirjoitti...

Keväämmällä on tulossa :)