tiistai 24. huhtikuuta 2012

nimien takana

Oon kaavailla nimipostausta jo aika kauan, mutta vasta nyt tuli saatua aikaseksi väkertää sellainen. En oo päättänyt kuin kahden kanin nimet virallista nimeä myöten, mutta myös kutsumanimillä on omat tarinansa...

Insomniac Hero eli Herkko

Herkon alkuperäinen kutsumanimi oli Hermanni, mutta naapurissa sattuu asumaan samanniminen, erittäin ärsyttävä pikkukakara, joten kieltäydyin pitämästä poitsun kutsumanimen Hermannina. Vääntelin pitkään Hermannista kaikenlaisia nimiä ja lopulta päädyin Herkkoon. Se on suht samanlainen alkuperäisen kutsumanimen ja virallisen nimen kanssa.

Alonzo eli Allu

Allusta meinasi tulla mm. Zorro, Albert, Zonlo, Zoey (kunnes huomasin että se on naisen nimi :D) ja olihan niitä vaihtoehtoja vaikka millä mitalla, mutta useimmat on kadonnu pääkopasta taivaan tuuliin. Allusta tuli Allu periaatteella lyhyestä virsi kaunis.

William eli Viljami ja Love Will Find A Way eli Awa

Molempien kutsumanimen keksi kasvattaja.

Karismas Junior eli Junnu, Karismas Kaori eli Kaori ja Meijhas Sófia eli Sofia

Melko ilmeisiä, eikös? Vääntyvät helposti virallisista nimistä ;D

Rumpali

Rumpali on tämän talouden ensimmäinen kani ja nimettiin yllättävästi Disneyn Bambi-leffan Rumpalin mukaan. Rumpalia luultiin aluksi pojaksi, mutta tytöksi paljastuessaan en vaihtanut nimeä, koska mielestäni se on melkolailla unisex-tavaraa.

She Took My Liquor eli Lily

Ostaessani tytsyn Ruotsista, sillä ei ollut vielä virallista nimeäkään, joten sain keksiä sen itse (yllätyin tästä melkosesti). Lilyn virallisessa nimessä on pätkä ZZ Topin Liquor-biisin sanoja ja Lily vääntyi liquor-sanasta.

Delusional Angel eli Evelyn

Tälläkään tytöllä ei ollut virallista nimeä Ruotsista tullessaan. Evelynin nimi on peräisin Volbeatin samannimisestä kappaleesta, ja virallinen nimi on pätkä kyseisen biisin sanoja. Jostain kumman syystä näissä itsekeksityissä nimissä näkee mistä orkestereista meikä pitää :D


psst! kun 20 lukijaa täyttyy, suoritan pienen arvonnan blogissa!

Ei kommentteja: