perjantai 27. huhtikuuta 2012

rouvat Karvanlähtö ja Enposeeraa + antassupaketti

Keskiviikkona Antassusta tilatut tavarat tuli tänään<3 Paketista löyty pistosolkia, t-solkia, hakoja, köysiklipsuja, pari nauhaa, polyesterinyöriä ja muutama paracordnaru. Näistä ois tarkotus tehtailla valjaita ja hihoja omaan käyttöön, ja tein muutaman hihnan Annille ja saakin ne huomenna PetExpossa :)

osa tavaroista

Annille tehdyt paracord-hihnat

Kuvasin tuossa illalla Sofian ja Kaorin pahvitaustalla ja hommasta ei meinannu tulla yhtään mitään... Rouva Enposeeraa (Sofia) oli koko ajan pää pois kamerasta taikka karkaili sinne sun tänne ja rouva Karvanlähtö pölläytti ilmaan mukavan kasan karvoja joka kerta kun liikku (mulla on varmana vieläkin karvoja suussa) ja oli niin lahna että ns. edustuskuvien ottaminen oli aika kaukana haaveissa. Loppujen lopuks sain räpsästyä jonkunnäköset kuvat molemmista tytöistä.

Kaori


Sofia


rouvat Karvanlähtö & Enposeeraa
Vein tänään Allun, Viljamin ja Herkon Jonnalle, joka vie pojat huomenna PetExpoon näytille, koska meikäläiselle iskeytyi hienosti työvuoro samalle päivälle -.- Yritän saada huomiseks kyydin täältä käpykylästä juna-asemalle, että pääsisin vielä hetkeks PetExpoon. Kiinnostaisi hurjasti kuulla se kaniluento ja nähdä kaikkia tuttuja ihmisiä :)

Vaihdoin blogin ulkoasua, mitäs tykkäätte?

Ei kommentteja: