sunnuntai 9. joulukuuta 2012

kanipäivä forssan epeleissä

Olin Jonnan kanssa esittelemässä uutta Suomen Lemmikkikanit -yhdistystä ja pitämässä pupupäivää Epelit-eläinkaupassa Forssassa pupujen kanssa, koska Forssan Prismassa oli tuolloin perinteiset joulumarkkinat. Ihmisiä kävi hurjan paljon ja varsinkin vanhemmilta ihmisiltä tuli kommenttia "Onkos tuo oikea?" Eräskin vanhempi rouvashenkilö lähes säikähti kun yksi kaneista liikkui :D Meikäläisellä oli mukana Remus ja Rumpali, ja Jonnalla Valedro ja Gwin, eli edustamassa oli holski, risteytys, sasseli ja kääpiöluppa. Päätin ottaa Rumpalin mukaan, koska se ei ole ollut kai vuoteen missään mulla mukana, edes näyttelyissä, suurimmaksi osaksi sen takia että sen karva on ollut aivan järkyttävässä kunnossa. Nyt Rumpalilla on hieno pitkä karva joten sen sentään kehtasi ottaa mukaan.


Jonnalla oli mukana kanien tonttulakki ja Rumpalikin pääsi kokeilemaan sitä :D Neiti ei arvostanut sitä ihan hirveän paljon ja se ei edes ollut sillä kuin kuvauksen ajan.

Rumpalin perusilme...
Pupuset sai taas paljon rapsutuksia ja saatiin levitettyä jälleen hieman enemmän tietoa kaneista eteenpäin :) (sori huono kuvanlaatu, laiska ei jaksanut raahata omaa kameraa mukaan kun Jonna otti)

Ei kommentteja: