sunnuntai 2. joulukuuta 2012

pakollinen joulukuuhehkutus

Nyt kun kerta on jo joulukuu, niin saa varmaan jo hehkuttaakkin joulua? Jo marraskuun lopussa ettiskelin joululauluja youtubesta tehdäkseni niistä soittolistan ittelleni ja metallia kuuntelevana tietysti kuuntelen kaikki mahdolliset joululaulut joista on metalliversiot, mm. Raskasta Joulua ja Raskaampaa Joulua levyt aion jostakin hankkia ja kuunnella läpi, osa biiseistä onkin youtubessa. Kylmät väreet menee kuunnellessa tätä:



Mun mielestä on ihan sairaan siistiä kun on joulukuu ja jopa näyttääkin siltä! Kun nyt vaan pysyis tuo lumi maassa jouluun saakka... Tänään aamulla oli siistiä ajaa kaupungista puolisisaruksien kotoa kotiin häkkejä siivoamaan ja töihin kun oli niin valkoista, ainoa huono puoli oli se, että kotipihassa autosta noustessa sai kävellä parikytäsenttisessä hangessa ulko-ovelle asti :D Jäätyvien vesien lisäksi ongelmana on häkkien pohjaan jäätyvä pissa D:< Otin pienet ragequitit kun rupesin siivoamaan mutta tulipahan taas siistiä :) Häkit pysyy paljon siistimpinä ja ne on helpompi siivota nyt kun vaihdoin viikon siivousvälistä neljän päivän siivousväliin.

Tuli myös katseltua aiempien joulujen kanikuvia ja huomasin ettei mulla ole ollenkaan viime vuodelta kuvia! :O Vaikka 2011 jouluna mulla oli vaan neljä kania... Tänä vuonna tuleekin hieman isompi kuvausurakka ellen tunge kaikkia kaneja samaan kuvaan... Siitä ei kyllä tulis yhtään mitään koska todennäköisintä ois että kukaan ei pysyis paikoillaan ja toisekseen nuo rupeisivat tappelemaan keskenään... Photoshop taitaa olla kova sana tänä vuonna :D Tässä kuva Rumpalista vuoden 2009 jouluna, kun Rumpali oli vielä ainokainen kani ja vielä nuori, neiti täyttää helmikuussa jo neljä vuotta! Mihin tää aika on oikeen mennyt... Myöhemmin tulee vielä joulukuvia muilta vuosilta :)


Ei kommentteja: